Brother Tintasugaras Nyomtató | Brother Mfc-J6955Dw Színes Multifunkciós Tintasugaras Nyomtató - Jtc :: A Működő Gépes Kapcsolat ::

August 6, 2022

A fejlettebb készülékek nem csak a klasszikus A4-es formátum, illetve a kisebb méretek nyomtatására alkalmas, hanem a nagyméretű A3-as formátum kezelésére is. A korszerű, nagyobb tudással rendelkező Brother tintasugaras nyomtatók számos egyéb extrával rendelkeznek, amelyek még kényelmesebbé teszik a használatukat. A Hi-Speed USB bemenet még gyorsabb és kényelmesebb adatátvitelt tesz lehetővé, a drótnélküli és felhő kapcsolat pedig a technológia újabb fejezetét nyitja meg számunkra. A Brother tintasugaras nyomtatók tervezőmérnökei rengeteget dolgoztak azért, hogy ezek a készülékek remek választást jelentsenek mindazok számára, akik minőségi megoldást keresnek. Teljes leírás

  1. Tintapatronok Brother DCP J105 tintasugaras nyomtatóhoz - WebÁruház.hu
  2. Vásárlás: Brother DCP-T425W Multifunkciós nyomtató árak összehasonlítása, DCP T 425 W boltok
  3. Brother nyomtatók
  4. Vásárlás: Brother Nyomtató árak összehasonlítása - Nyomtató típusa: Tintasugaras nyomtató
  5. Tintasugaras nyomtató Fax / MFC / DCP | Magyarország | Brother Solutions Center
  6. Brother Tintasugaras Nyomtatók - A4 Méretű Tintasugaras Nyomtatók

Tintapatronok Brother DCP J105 tintasugaras nyomtatóhoz - WebÁruház.hu

doom 3 robot

Vásárlás: Brother DCP-T425W Multifunkciós nyomtató árak összehasonlítása, DCP T 425 W boltok

Brother nyomtatók

Jogi megjegyzések: A jótállási szabályokra ("garancia") vonatkozó általános tájékoztatót a részletes termékoldal "Jótállási idő" rovatában találja.

Vásárlás: Brother Nyomtató árak összehasonlítása - Nyomtató típusa: Tintasugaras nyomtató

A3 nyomtató, A4 másoló, szkenner és fax Akár 22 kép /perc mono és 20 kép / perc színes nyomtatási sebesség Automata 2-oldalas A3 nyomtatás, másolás és szkennelés 9. 3cm színes érintőképernyő Vezetékes és wireless hálózati csatlakozás | Mobile/Cloud kompatibilitás| NFC 500 lapos papírkapacitás| 100 lapos többfunkciós tálca | 50 lapos ADF | Automata "kevés a papír" érzékelés Opcionális, nagytöltetű tintapatronok - Fekete 6, 000 oldalra és Cián/magenta/sárga 5, 000 oldalra*. (* A toner kb. töltöttsége ISO/IEC 24711 szerint) MFC-J5945DW színes wireless A3 tintasugaras 4az1-ben nyomtató Egyszerűsítse az irodában elvégzendő feladatokat az MFC-J5945DW A3-as tintasugaras készülékkel és élvezze a professzionális minőséget és megbízhatóságot Automata 2-oldalas A4 nyomtatás, másolás és szkennelés vezetékes és wireless hálózati csatlakozás | Mobile/Cloud kompatibilitás| NFC Opcionális, nagytöltetű tintapatronok - Fekete 6, 000 oldalra és ciánkék/magenta/sárga 5, 000 oldalra*. töltöttsége ISO/IEC 24711 szerint) MFC-J6947DW színes wireless A3 tintasugaras 4az1-ben nyomtató Professzionális, üzleti 4az1-ben színes tintasugaras nyomtató, automata 2-oldalas A3 nyomtatással, szkenneléssel és másolással, nagy papírkapacitással.

Tintasugaras nyomtató Fax / MFC / DCP | Magyarország | Brother Solutions Center

Kiemelt tulajdonságok Akár 7500 oldalra elegendő tintát tartalmaz* Hi-Speed USB és wireless csatlakozás Akár 9 kép/perc színes; 16 kép/perc mono nyomtatási sebesség 150 lapos papírkapacitás Japán tervezés Sokféle csatlakozási lehetőségA DCP-T425W használatakor a feladatok elvégzéséhez nem kell nyomtató mellett állnia. A Hi-Speed USB csatlakozáson kívül ez a készülék vezeték nélküli kapcsolattal is rendelkezik, így útközben vagy akár mobileszközről is nyomtathat. Költségtakarékos tintatartályokat tartalmazA DCP-T425W dobozában 1x fekete tintatartály (7500 oldalas töltet), 1x cián tintatartály (5000), 1x magenta tintatartály (5000) és 1x sárga tintatartály (5000) található. A tintatartályoknak köszönhetően gyorsan és könnyedén beüzemelheti a készüléket és alacsonyan tarthatja az oldalköltséget. A Brother eredeti tintatartályokkal a legjobb minőségű nyomatokat készítheti, a nyomtatót üzemképes állapotban tartja és pénzt takarít meg, elkerülve az újranyomtatást vagy az egyéb problémákat, amelyeket más kellékanyagok okozhatnak.

Brother Tintasugaras Nyomtatók - A4 Méretű Tintasugaras Nyomtatók

7500 oldal; Cián / Magenta / Sárga: BT5000 C/M/Y - kb. 5000 oldal. A kezdőszett 2xBTD60BK fekete tintatartályt tartalmaz. Jótállás 2 plusz 1 év* garancia (*regisztráción alapul) Ha eddig rossz tapasztalatod volt az utángyártott termékekkel, akkor a legjobb helyen jársz! Ugyanis 30 napos elégedettségi garanciát vállalunk minden webáruházunkban megtalálható utángyártott tonerre, dobegységre és patronra! Ne bízd a véletlenre, válaszd a TopTonert, ahol mindenki nyer! Adatok Nyomtat, Másol, Szkennel Wifi Direct, Mopria Print Service Max nyomtatási felbontás Nyomtatási sebesség mono/fekete Nyomtatási sebesség color/színes Ajánlott havi terhelhetőség Rólunk mondták vásárlóink Kínálatunkban több, mint 25. 000 termék közül válogathatsz, melyek legnagyobb része, azonnal elérhető, raktárról! Nálunk garantáltan megtalálod, amit keresel, akár tintasugaras vagy lézernyomtatóval rendelkezel. Prémium minőségű utángyártott tonerek és dobegységek várnak a, ha a kedvező árfekvést keresed. Természetesen márkahű vásárlóként is találsz neked való terméket, az eredeti tonerek ugyanis minden igényt kielégítenek.

Ha más nyomtatóhoz keresnél, használd a tonerkeresőt. Brother LC 529 XL kompatibilis [BK] tintapatron (ForUse) A Brother LC 529 XL [Black] fekete kompatibilis tintapatron, mely a Brother LC-529 sorozat fekete patronja. Ez a termék megfelel minden szigorú minőségi előírásnak. A Brother LC 529 utángyártott (foruse) tintapatronra a termék adatlapján feltüntetett időtartamig garanciát vállalunk. Az utángyártott Brother LC529 BK (fekete) tintapatronokkal javasolt legalább hetente egy oldalt nyomtatni a beszáradás elkerülése végett. Az eredeti patronok valamivel nehezebben száradnak be mint az utángyártottak, de ha nem használják azokat (kb 2-3 hét) előfordulhat. Bőven elegendő egy 5x5 cm-es ábra vagy kép kinyomtatása, ezzel megakadályozzuk a tinta beszáradását. Nyomtatható oldalak száma (névleges): 2400 Lapköltség: 0, 4 Ft / oldal * Brother LC 529 XL [BK] tintapatron (eredeti, új) A Brother LC 529 XL [Black] fekete eredeti (OEM) tintapatron, mely a Brother LC-529 sorozat fekete patronja, az eredeti OEM (Original Equipment Manufacturer) Brother gyártja.

ágyneműtartós franciaágy 160x200
  • Brother MFC-T920DW színes, tintasugaras, wifi-s, duplex multifunkciós nyomtató > Brother T sorozat | NyomtassOlcsón patron webáruház
  • Brother nyomtatók
  • Legjobb esernyő babakocsi
  • 222 angyali számok halmaza
kiadó-apartman-békéscsaba